Szállítás, szállítmányozás

Köszönhetően megnövekedett forgalmunknak 2000-től saját tehergépjárművekkel oldjuk meg a szállítási feladatainkat.

Ez mára már egy önálló üzletággá fejlődött. Magas műszaki színvonalú, rendkívül fiatal gépjárműparkkal és a hozzájuk tartozó mobil darukkal számos speciális feladatot önállóan végzünk, a betonacél feldolgozástól akár teljesen függetlenül.

MÉRETRE VÁGOTT ÉS HAJLÍTOTT BETONACÉLOK KISZÁLLÍTÁSA A MUNKAHELYEKRE 

Ezen feladatunk olyan speciális szállítmányozási szolgáltatás, mely egy átlagos fuvarozással foglalkozó szervezet számára költséghatékonyan kezelhetetlen. Vagy rövidek a szállítás távolságok és hosszúak a lerakodási idők, vagy  mindkettő egyszerre, hosszú fuvarok, hosszú lerakodással. Ez illetve a hazánkban is bevezetett es sorozatosan a hatóság részéről ellenőrzött AETR sajnos rákényszerített bennünket arra, hogy a feladatot saját logisztika keretein belül kell megoldanunk, különben egy külsős szolgáltató jelentősen ronthatja a rólunk kialakult képet és nem utolsó sorban a költséghatékonyság rovására is megy.

SPECIÁLIS ELEMEK SZÁLLÍTÁSA

1., Túl hosszú, széles és magas elemek

Partnerein részéről felmerült az ígény a normálisnál hoszabb elemek, armatúrák (rés- illetve cölöparmatúrák) szállítására, melyre sokáig saját erőből nem voltunk képesek. Mígnem elhatároztuk, hogy vásárolunk egy "széthúzható" félpótkocsit, Ez természetesen azzal járt, hogy nem mindig tudtuk kihasználni a szerelvényt, így külsős munkát kerestünk neki. Mikor ez megtaláltuk, kevés lett az egy pótkocsi.

Mára az ország egyik meghatározó hosszúelem szállító társasága lettünk a 15 járműszerelvénnyel, amely képes akár 45 méter hosszú és 55 tonna súlyú elemek szállítására is.

2., Speciális előre gyártott "FalPanelek"

Sokak összerezzennek a panel szó hallatán és megjelenik szemük előtt a '70-es évek panelház rengetege. Természetesen erről már szó sincsen. Ezek olyan modern technológiával készült építőelemeket takarnak, mely kiindulása, gyökere valójában az úgy nevezett házgyári panel, de köszönhetően a mai modern előregyártó technológiáknak, ez már egy teljesen profi elem, amely profi mozgatást is ígényel. Ezt az ígényt kívántuk felismerni akkor, amikor a HOFER vállalat elkezdett építkezni Magyarországon és kialakította az ALDI-k magyarországi hálózatát. Az áruházlánc üzletei kizárólag ezzel a technológiával készülnek, mely lehetővé teszi, hogy 3 hónap alatt kompletten felépüljön egy áruház. Ehhez természetesen nagyon jól tervezett, ütemezett szállítás is tartozik, melyet reményeink szerint sikerül megvalósítani 9 szerelvényből álló járműparkunkkal.

Minden szerelvény rendelkezik 3 saját szállító palettával, így egy a munkahelyen, egy az előregyártóban és egy úton tud lenni, ezzel biztosítva a folyamatos kiszolgálást és a zökkenőmentes előregyártást.

SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

Partnereink révén képesek vagyunk összetett szállítási feladatok elvégzésére is, legyen az 100 tonnás generátor elem  hídelem vagy komplett trafóház. Ehhez sorosan  kapcsolódik a daruzási szolgáltatásunk is, mely szintén a fuvarfeladatok még jobb elláthatósága és a megbízóink minél komplexebb kiszolgálása miatt alakult ki.

 TÚLMÉRETES SZÁLLÍTMÁNY KÍSÉRET, SZAKKÍSÉRET

Ügyfeleink ígénye alapján vállaljuk komplett szállítmányok útvonal tervezését, kapcsolódó közlekedési engedélyek beszerzését, a fuvarok folyamatos kíséretét, szakkíséretét és szükség esetén rendőri kíséretét. Szolgáltatásunk elérhető egész Európa területén.

Szakkíséret