Cégismertető

Köszönjük, hogy megtisztelte cégünket bizalmával, és reméljük, hogy miután weblapunkat végiglapozta, elnyeri tetszését és jövendőbeli megrendelőnkként tisztelhetjük.

Vállalatunk 1990 óta speciálisan foglakozik a betonacél feldolgozással és a betonacél helyszíni, illetve telepi szerelésével Számos nagy projekt megvalósításának voltunk tevékeny részei. Ebben a tájékoztatóban csak a legfontosabbakat, illetve a legnagyobb szakmai kihívást igénylőket emeltük ki a számtalan lehetőségből. Három egymástól teljesen független csapattal rendelkezünk, melyek önállóan, illetve együttesen képesek a gyors, szakszerű kivitelezés végzésére. Minden csapat élén olyan vezetők állnak, akik tudásukkal és gyakorlatukkal minden általunk felállított igen magas szintű szakmai követelmények megfelelnek. Ebbe beletartozik a szakmai képesség, az emberekkel való bánni tudás és a megrendelők igényeinek maximális kiszolgálása.

Külön csapatunk specializálódott a hídépítésben szükséges pontosság elérésére. Erre jó példa az elmúlt években a Hídépítő Rt. részére az ország különböző területein végzett hídszereléseink. Természetesen szükség esetén egy fiatalokból álló, igen ütőképes csapatot is ki tudunk állítani, mely rendelkezik minden szükséges szakmai tudással és tapasztalattal, ha a munkamenetek valahol sürgős beavatkozást igényelnek. Az építőipar minőségi követelményei annyira fejlődtek, hogy ennek a feldolgozótelepünknek a beindításakor igen komoly feladatot jelentett olyan betonacél feldolgozó rendszer és géppark kialakítása, amely a kor igényeinek maximálisan megfelel. Hosszas piackutatás és üzemlátogatások után döntöttünk a MEP vállalat által kínált ajánlat mellett, mert a tapasztalataink és a felsorakoztatott referenciák egyértelműen megerősítették, hogy a világ mai legmodernebb betonacél feldolgozó technológiáját képviselik. A világ számos nagy betonacél-feldolgozó üzeme csakis az o gépeikkel dolgoztat, mert minősége és megbízhatósága olyan magas színvonalú, hogy a maximális teljesítmény mellett is biztonságosan lehet rá számítani.

A feldolgozó rendszer alapja egy Pentium III processzorra épülő vezérlő-és folyamatszabályozó szoftver, mely lehetővé teszi Európában és a világon is szinte egyedülálló módon, a gyártás folyamatát majdnem emberi kéz érintése nélkül. A hihetetlen termelékenység és a méretpontosság eredménye, hogy a megrendelőket eddig nem ismert módon tudjuk kiszolgálni.

A gépek minden a világon fellelhető szabványnak és szabályzatnak megfelelnek, méretpontosságuk és termelékenységük a betonacél feldolgozásban eddig Magyarországon ismeretlen.

A vágóautomatánk 1 em pontos 100 m/perc sebesség mellett, hajlítóautomatánk 1 milliméter és 1 fok pontos, mely az országban páratlan. E páratlan percizitás eredménye a mérettartó szerelés, melynek következtében mindig biztosítható az előírt betontakarás.

A rendszernek köszönhetően az országban egyedülálló módon tudjuk a statikus (vasalási) terveket feldolgozni, nevezetesen a CAEC Kft.-vel közösen egyeztetett szoftver lehetővé teszi a tervek elektronikus átvitelét ISDN vonalon vagy e-mailen. Ez számos előnyt rejt magában:

  1. ·Kiküszöböli az esetlegesen a feldolgozás során fellépő tévesztéseket,
  2. ·Gyorsabb reakció az esetleges tervmódosításokra (akár éjjel, illetve ünnepnapokon is érkezhet hozzánk tervmódosítás), így más a következő munkanapon a módosított betonacélok a munkaterületre kiszállításra és beépítésre kerülhetnek.
    ·Költségmegtakarítás, hiszen:
    -A gyártás számára nincs szükség másolt tervdokumentációra,
    -A másolás miatt kiesett idő a gyártásra fordítható.